Tafelzilver van hoge kwaliteit

Wij krijgen steeds meer vraag naar zilveren artikelen. En we hebben het: van fotolijstjes tot lepeltjes en lieve snuisterijen. Wat dacht je van een champagneklopper van zilver? Maar ook een grote collectie zilveren rammelaars. Bijna alles kan met de hand gegraveerd. Dat laten wij doen door de beste handgraveur van Nederland.

Wolf1834

Een ontzettend mooi en veelzijdig merk dat jou voorziet in alles wat te maken heeft met opbergen: je mooiste sieraden, je horloges. Van luxe poutches en travelboxen tot watchwinders en kluisdozen. Prachtig afgewerkt, en in alle denkbare kleuren en thema’s. We kunnen alles voor je bestellen.

Deakin&Francis

Twee broers die het bedrijf van hun vaders hebben overgenomen. Op en top British, tot in de puntjes van je manchetknopen. Want dat maken ze: manchetknopen. Het vakmakmanschap is door de eeuwen heen van vader op zoon doorgegeven. Manchetknopen van dieren, voertuigen, muziekinstrumenten, het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerken. Je kunt het nog niet zo gek bedenken of ze maken er wel manchetknopen van.
En eigenlijk moet je daar ook wat ongewoon voor zijn. Daarom kun je het ook bij Juwelier Veenemans vinden!

Antieke klokken

Niek is ooit begonnen met een schitterende winkel in oude en antieke klokken. Die laten wij ook weer zien in onze winkel aan de Luttekestraat. Van staande horloges tot engelse pubklokken, we hebben nog heel veel. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Eventueel brengen wij de klok bij je thuis.