Oris

Dit Zwitserse horlogemerk blijft onafhankelijk in de wereld van talloze horlogemerken. Waar anderen keurig de weg volgen, kiest Oris haar eigen pad. #Goyourownway. Deze filosofie past ook bij ons. Oris maakt enkel automatische uurwerken. De collectie van Oris laat zich weergeven in Diving. Aviation, Culture en Motorsport. Elke tak biedt een ruime keuze aan modellen. Tevens zet Oris zich in voor het behoud van onze natuur en gezondheid, wereldwijd.
Wij zijn dol op de Limited Editions van Oris, een stukje vakwerk op zichzelf, waarbij het goede doel niet uit het oog wordt verloren.

Klik hier voor een kijkje op de website.

Meistersinger

We vinden het bijzonder knap dat de schoonheid van stijl en tijd in ieder horloge van MeisterSInger is terug te vinden. In 2001 is MeisterSinger gestart met het maken van een selectie uitzonderlijke horloges. Net als de eerste mechanische uurwerken laat ieder horloge van MeisterSInger de tijd zien met één wijzer. In deze drukke wereld van tijd, werken en tijd volmaken, staat MeisterSInger voor rust, eenvoud, onthaasten. De tijd lees je namelijk af per 5 minuten. Hoe? Dat leggen we graag uit in onze winkel.

Klik hier voor een kijkje op de website.