BRON Fine Dutch Jewelry

Hoe bijzonder is het dat er in Nederland een toonaangevend sieradenmerk bestaat dat naadloos aansluit bij ons: kwaliteit en draagbaarheid.
BRON brengt kleur in de wereld van Fine Jewelry. Stralende edelstenen vormen het hart van de collectie. Met de hand gemaakt in Nederland, en met veel aandacht en liefde, worden deze verwerkt tot klassieke, tijdloze juwelen in een eigentijdse uitvoering. Bron staat voor ongedwongen luxe: vrolijke, vrouwelijke en draagbare ontwerpen, die naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. In onze winkel heeft BRON een prominente plek. We kunnen je veel laten zien. Dat is heel fijn voor onze klanten. We hebben daar bewust voor gekozen, omdat het voor ons een heerlijk merk is om mee te werken. We besteden er veel tijd en aandacht aan.
Iedere dag werken wij met plezier samen met de mensen van BRON. En daar zijn wij best een beetje trots op. Wij kennen iedereen die bij BRON werkt. Daardoor kunnen wij samen met  BRON prachtige sieraden voor jou selecteren.

Klik hier voor een kijkje op de website.

Huiscollectie

Een verzamelnaam, die je niet moet onderschatten. Soms komen er kleine collecties op ons pad, die we zo bijzonder vinden, dat ze een plekje krijgen in onze winkel. Maar daar kunnen soms unieke sieraden tussen zitten, waar er maar enkele stuks van zijn gemaakt. Deze collecties wisselen elkaar dus af, en hier en daar zijn de sieraden leuk geprijsd. Voor ieder budget is er wel iets te vinden.

Trouwringen

Zo leuk om samen ringen uit te zoeken. We verkopen één merk, Gerstner. Daar hebben wij bewust voor gekozen, om je het overzicht te bieden waar jij behoefte aan hebt.
Gerstner biedt een ruime keuze aan soorten goud; 14 of 18 karaat, talloze kleuren goud, Allerlei soorten afwerkingen zijn mogelijk. Wij helpen je graag een mooie ring uit te kiezen. 
Maar het belangrijkste; we dringen je niets op.

Klik hier voor een kijkje op de website.